Voeg je koptekst hier toe

Uw vissen verdienen de beste omstandigheden in hun vijver. Daarom heeft u de beste vijverartikelen nodig. Al die vijverartikelen vindt u bij ons in het assortiment. Denkt u onder andere aan filters, pompen, fonteinen en waterplanten. Ook als het gaat om medicatie van visziekten is er genoeg keuze in het assortiment.

Filter

Filters fungeren als mechanische en biologische zuivering. De meeste filters zijn compact en simpel te onderhouden. Wanneer u een filter aanschaft moet u wel rekening houden met een passende pomp bij het systeem. U krijgt van ons professioneel advies met het maken van de keuze. 

Waterplant

Waterplanten wortelen zich meestal op de bodem van uw vijver. Ze zorgen ook voor schaduw in uw water, waardoor algengroei wordt tegengegaan. Waterplanten zijn er ook om uw vijver meer sfeer te geven. U krijgt keuze uit meerdere waterplanten, zodat u altijd vindt wat u zoekt.

Pomp

Een vijverpomp moet een degelijke constructie hebben, omdat die miljoenen omwentelingen per jaar in uw vijver maakt. De meeste vijverpompen worden speciaal ontworpen voor uw vijver. Naast de prijs is met name het energieverbruik van belang, u krijgt daarom altijd advies op maat. 

Fontein

Er zijn genoeg mogelijkheden om uw fontein in een vijver tot zijn recht te laten komen. Waar een fontein voor stromend en bewegend water zorgt, is altijd een bijzondere sfeer. Uw vijver krijgt door een fontein een nieuwe dimensie in uw tuin.