Vijvercentrum Apeldoorn
Hét vijvercentrum van Nederland

Over ons  

Al sinds 2005 is de huidige eigenaar Erik Brederode al in dienst bij het vijvercentrum. In 2007 is hij mede-eigenaar geworden en in 2018 heeft hij het gehele bedrijf overgenomen. Zijn kennis en kunde heeft hij opgedaan door vele diverse gerelateerde opleidingen en cursussen te hebben afgerond. Daarbij heeft hij ook ruim 25 jaar ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen, vijvers, filterlijnen en vissen. Als de 'mode' veranderd van: strakke vijver met Japanse tuin, een natuurlijke vijver binnen een landschap of een zwemvijver gecombineerd met halofyten filter, wij veranderen mee. Elk onderdeel wordt voorzien door deskundig advies. Vijvercentrum Apeldoorn verkoopt, installeert en bouwt elke wens van vijver en filterlijn voor u. Uiteraard bent u altijd welkom om sfeer en onze koffie te komen proeven en laat u overtuigen door onze kennis en kunde.


Daarbij is Vijvercentrum Apeldoorn ook sinds 2021 begonnen om zich toe te gaan leggen op aquaria. Dit is gelijk breed opgezet door niet alleen tropische vis te gaan verkopen, maar ook aquaria, voer, decoratie en toebehoren in het assortiment op te nemen. Als gediplomeerden kunnen wij u goed informeren en adviseren over uw aquarium en aquariumvissen. Wij kunnen ook eigen onderzoek doen naar calamiteiten in of met uw aquarium- of vijverwater door gespecificeerde watertests, Verder kunnen wij ook afwijkingen en ziektebeelden door microscopisch onderzoek van uw water of vis maken. Kortom, welke vraag u ook heeft met relatie tot vijver of aquarium. Wij kunnen u altijd van dienst zijn.

 


 Ons teamEigenaar:
Erik Brederode

Sinds 2018 eigenaar van het bedrijf..

Een grote bedrevenheid in al zijn werk. Grote vakkennis en een nog grotere werkervaring. 

"Ik vind het heerlijk om mee te gaan in de gedachten van een klant en een vertaling te maken van die gedachten naar een tastbare tuin met vijver"


Administratie:
herman van den. berg

Sinds 2014 is onze Herman de grote man achter de cijfertjes. Herman is compleet op de hoogte van al het wel en wee van Vijvercentrum Apeldoorn. Herman zal ook niet schromen om de klanten van advies te voorzien. "Het blijft leuk om met klanten te werken. Persoonlijke aandacht is iets wat bij ons hoog in het vaandel staat"


Specialist: Ilse Berns

Een bekende in de koi en vijverwereld. Reeds bij diverse bedrijven haar kennis en kunde opgedaan en kunnen delen. Als 1 van de weinige mensen in Nederland stage gelopen bij de Japanse koikweker Dainichi. Ilse regelt bij ons dan ook de gehele visafdeling. Koi, vijver en tropisch! "Een leuke uitdaging waar ik lekker mijn ei in kwijt kan en heerlijk om weer in de koiwereld te zitten"Specialist: Nick Marsman


Vakantiemedewerker:
Sidney


Sinds maart 2021 versterkt hij ons team. Uiteraard een grote leerschool, wat goed gebruikt kan worden binnen de opleiding Dierenverzorging niveau 3.op Aeres Barneveld.
"Een gezellig team waar ik veel heb geleerd en nog kan leren. Een aanrader voor toekomstige stagiairs!"
Stagiair


Wil jij jouw foto hier omdat je graag stage bij het erkende leerbedrijf Vijvercentrum Apeldoorn wilt komen lopen? Neem dan contact met ons op.


 


adres en gegevens

Vijvercentrum Apeldoorn

Deventerstraat 477

7323 PV  Apeldoorn

055 - 366 47 53
KvK: 73796387


 

Route

Vanuit Noord Nederland:
Vanaf de A50 neemt u afslag 25: Apeldoorn Noord
Bovenaan de afslag gaat u rechts af de Oost Veluweweg op en vervolgt deze weg.
Bij de derde verkeerslichten gaat u links af de Laan van Zevenhuizen op.
Bij de 4e verkeerslichten gaat u links af de N344 Deventerstraat richting Teuge op.
Voor de Snelwegovergang kunt u de ventweg op voor onze ingang. U ziet ons toegangsbord aan uw linkerkant staan.

Vanuit Zuid Nederland:
Vanaf de A50 neemt u afslag 24: Apeldoorn
Bovenaan de afslag gaat u rechts af de N345 de Zutphensestraat op.
Bij het 5e verkeerslicht gaat u rechtsaf de Laan van Osseveld op.
Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf de N344 Deventerstraat richting Teuge op.
Voor de snelwegovergang kunt u de ventweg op voor onze ingang. U ziet ons toegangsbord aan uw linkerkant staanKaart