Vijvercentrum Apeldoorn
Hét vijvercentrum van Nederland

Nieuws

Op deze pagina vind u de meest recente ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Wij hebben ook een maandelijkse nieuwsbrief waarbij u niet alleen op de hoogte gehouden wordt van onze winkel, maar ook veel informatie vind over het onderhoud van vijvers, aquaria en vis. Elke maand hebben wij ook een prijsvraag en heel veel meer.. Interesse in deze gratis brief gekregen?  Meld u zich dan hier aan.


Nieuws 30 September 2021: Dierendag acties:

in verband met dierendag hebben wij uiteraard ook vele acties bij ons in de winkel. Wat dacht u van 20%korting op alle SuperFish aquaria. Of 20% korting op alle soorten voer., of 20% korting op alle eigen merk GH+, KH+, Bacteriën en Kien? Maar sowieso de hele maand gratis watertests. Kortom voor een ieder een keus. Wij zien u graag in de winkel.


Nieuws 22 juli 2021: grote aquarium actie met socials

Wij hebben een mega actie opgezet via Facebook en Instagram.. Deze actie is al mooi op zich. U krijgt namelijk in de gehele maand juli een mooie korting bij aankoop van een aquarium. Zo krijgt u een gratis watertest, korting op de aankoop van uw vissen én korting op het voer wat bij deze vissen hoort, En of dat allemaal nog niet genoeg is hebben wij via de socials facebook en instagram er nog wat bovenop gegooid. Degene die het bericht het meest deelt krijgt een HS aqua pakket geheel kado!

aquariumactie fb en insta
aquariumactie fb en instaNieuws 22 juli 2021: Nieuwe pagina's, nieuwe producten en nieuw account

Onze website pagina's van de aquaria en biotoop Oceanie zijn inmiddels klaar! bekijk ze snel op de site om te kijken of uw aquarium of uw vis erbij staat!

Ook hebben wij nieuw aquariumvoer in het assortiment. Omdat naast de vijver ook aquaria gaan doen hebben wij meer soorten in ons assortiment en hebben wij een eigen voerlijn laten ontwikkelen.,

Wij hebben ook een nieuw instagram account., Volg ons voor het laatste aquarium nieuws: @aquarium_vijvercentrum


Nieuws 2 juli 2021: GROTE UITBREIDING VAN DE AQUARIUMAFDELING

eheim


hsaqua


Aquatlantis


juwelIn onze winkel hebben wij weer vele meters met aquariumspullen opgebouwd. Daarbij ook vele grote aquaria. Merken als Eheim, Dennerle, Aquatlantis en Juwel hebben wij inmiddels aan ons assortiment toegevoegd.

Vele materialen voor het inrichten van aquaria, onderhoud, en opbouw. Uiteraard ontbreken de aquaria zelf ook niet. Van nano aquaria tot groot. Wij hebben het staan, of kunnen er aankomen. Kom langs in onze winkel en bekijk het hele assortiment..

juwel rio


aquatlantis fusion


eheim incpiria
Nieuws 31 mei 2021: TIJDELIJK TE KOOP VOOR DE VIJVER: DE RAINBOW SHINER!

rainbowshiner

Een prachtige vijvervis die als tropisch overkomt.. Een scholenvis die een imposante kleur in uw vijver zal brengen. Ma de aankoop zullen ze door de stress nog wat flets over kunnen komen, maar na enige tijd in uw vijver zullen zij geleidelijk op kleur komen. De uiteindelijke lengte van de vis zal zo rond de 8cm liggen.

Wees er snel bij want de voorraad is beperkt. De prijs is € 8.95 per stuk!


VCA Nieuws

Feed

10-05-2021, 13:17

Vijvervissen

Grote diversiteit aan vijvervissen nu te koop. Diverse aanbiedingen van oa. goudvis, mosselen en meer. Vele soorten vijvervis nu op voorraad. Windes, goudvissen, shubunkins, sarasa's, zeelt, graskarpers,...   Meer


10-05-2021, 13:16

Zuurstofplanten

Er zijn weer grote getalen aan zuurstofplanten binnen. Goed werkzaam door de snelle groei tegen de algen!   Meer


25-03-2021, 14:23

Tropische vis

Onze eerste stappen naar dé tropische vis specialist zijn een feit. De vissen zitten nog even in quarantaine, maar zijn al wel te bewonderen in onze winkel.   Meer


25-03-2021, 14:22

Koudwateraquarium vissen

We hebben onze eerste zending binnen voor de koudwater aquaria. Vele diverse mooie gezonde vissen zijn nu nog even in quarantaine, maar al wel te bewonderen in onze winkel   Meer


25-03-2021, 14:21

Aquariumplanten

Onze eerste aquariumplanten zijn binnen. Maak van uw aquarium weer een mooie groene oase!   Meer


Ouder >>