Vijvercentrum Apeldoorn
Hét vijvercentrum van Nederland

Aquatlantis

aquatlantis logoMet meer dan 40 jaar ervaring in het vervaardigen van aquaria en uitgebreide kennis van aquaria, heeft José Pereira samen met zijn drie kinderen Aquatlantis opgericht, waarbij hij zich concentreerde op een dynamischer concept en het bedrijf uitrustte met geavanceerde technologische machines en gespecialiseerde menselijke hulpbronnen. Tot op de dag van vandaag is Aquatlantis trouw gebleven aan zijn principes, die het motto "kwaliteit, design en innovatie" hebben vastgelegd en het tot een toonaangevend bedrijf in de productie van aquaria hebben gemaakt.


NANO

Nano aquaria zijn kleine aquaria voor klein landscaping of het houden van nano vissen en / of garnalen. De aquaria hebben een beperkte inhoud,


Aquatlantis Bettacub


BETTACUB

Een aquarium met een laag volume is een uitstekende keuze voor een enkele vis, als een Betta-vis. Kies kleurrijk zand, kleine steentjes of kunstplanten en versier deze naar wens. Het deksel is verkrijgbaar in drie kleuren en is afneembaar voor een gemakkelijke toegang tot het interieur van de tank. U kunt het aanvullen met een LED-verlichtingssysteem en een Tecatlantis-filtratiesysteem.

Eigenschappen:

Kleuren: Rood, Zwart en Wit

Afmeting: 20.2 x 20.5 x 18.8 cm (L x B x H)

Inhoud: 8 Liter (Capaciteit: 6 Liter)


Aquatlantis Aquaframe


AQUAFRAME

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft het AquaFrame van de Nano-reeks een afneembaar frame aan zowel de voor- als achterkant van het aquarium en is het verkrijgbaar in zwart en wit. Speciaal aanbevolen voor Nano vissen, dit aquarium heeft een LED-verlichting en een CleanSys filter.

Eigenschappen:

Kleuren: Zwart en Wit

Afmeting: 27.4 x 20.4 x 39.7 cm (L x B x H)

Inhoud: 22 Liter (Capaciteit: 14 Liter)


Aquatlantis nano cubic


NANO CUBIC

Nano Cubic-aquaria worden geleverd met alle benodigde componenten om uw wateromgeving te creëren en te onderhouden. Verkrijgbaar in drie verschillende maten, Nano Cubic aquaria zijn de perfecte habitat voor het creëren van Nano vissen en zijn ook geschikt voor garnalen. Het zijn hoogwaardige aquaria met een modern design, die voldoen aan de wensen van de klant. Deze aquaria hebben geschikte kasten als optie.

Eigenschappen:

Kleuren: Zwart en Wit

Afmeting: 25.5 x 32.5 x 35 cm (L x B x H)

Inhoud: 29 Liter (Capaciteit 17 Liter)


Aquatlantis Kubus


KUBUS

Een nieuwe look van kubusvormige aquaria, samengesteld uit zes modellen met verschillende afmetingen, volledig gemaakt van floatglas, waardoor een breed en groter zicht op het interieur mogelijk is. Zeer eenvoudig te installeren en schoon te maken, de Kubus-modellen zijn verkrijgbaar met de nieuwe slank ontworpen UNIV LED-lamp en een CLEANSYS intern filter met de optimale prestaties van zijn CLEANBOX-filtermedia. Het bevat ook een verwijderbare glazen afdekking met een kleine opening, voor eenvoudige bediening en het voeren van vissen, en een schokabsorberende mat om het oppervlak onder het aquarium te reguleren en de bodem te beschermen. Voor de drie grootste modellen zijn kasten beschikbaar.

Eigenschappen:

Kleuren: Kleurloos

Afmeting: 18 x 18.6 x 18 cm (L x B x H)

Inhoud: 6 Liter (Capaciteit 5 Liter)


Aquatlantis Kubus Betta


KUBUS BETTA

Dit is het ideale aquarium voor uw vechtvissen. Verkrijgbaar in twee maten, de KIT Kubus Betta werd speciaal geprojecteerd voor Betta-vissen en is volledig uitgerust voor het welzijn van deze specifieke soort. De LED-verlichting voor een goede groei van de planten, de zachte CLEANSYS-filtratie en de EASYKLIM-verwarming maken deze kit tot een onmisbaar aquarium dat de beste omstandigheden biedt voor uw Betta. Het model Kubus Betta 22L heeft een kast als optie.

Eigenschappen:

Kleuren: Zwart

Afmeting: 25.5 x 26.1x 25.5 cm (L x B x H)

Inhoud: 17 Liter (Capaciteit 16 Liter)JUNIOR

Een starters aquarium voor de allerkleinsten onder ons. Met opvallende kleuren en thema's. Leuk in te richten met thema attributen en de kleine sterke vissen. Laat uw kind kennis maken met vissen houden op een leuke manier


Aquatlantis Happy Kid


HAPPY KID

Sommige zijn avontuurlijker, andere zijn meer intellectueel, maar ze willen allemaal gelukkig zijn. Het opvoeden van een goudvis geeft hen rust en verantwoordelijkheid. Aquarisme is een uitstekende educatieve activiteit voor elk kind en biedt hen de leukste momenten. Happy Kid is het daarvoor bestemde aquarium. Volledig uitgerust met de veiligste en gemakkelijkst te gebruiken technische apparatuur, zoals LED-verlichting en een CleanSys binnenfilter.

Eigenschappen:

Kleuren: Zwart, Blauw en Roze

Afmeting: 40 x 25 x 30 cm (L x B x H)

Inhoud: 30 Liter (Capaciteit 21 Liter)


Aquatlantis Aquatresor


AQUATRESOR

AquaTresor is een grappig en gemakkelijk te onderhouden aquarium, speciaal ontworpen voor kinderen. Verkrijgbaar in drie kleuren, deze tank is voorzien van een filtersysteem, met een waterpomp en filtermedia, en heeft optioneel een LED-verlichtingssysteem. Het bevat ook een verscheidenheid aan leuke en educatieve aanbiedingen voor kinderen.

Eigenschappen:

Kleuren: Zwart, Blauw en Roze

Afmeting: 42 x 26 x 34 cm (L x B x H)

Inhoud: 37 Liter (Capaciteit 18 Liter)


Aquatlantis glouglou


GLOUGLOU

Een koudwaterassortiment van twee modellen voor beginnersaquaria, geschikt voor beginners of voor kinderen, omdat ze zeer eenvoudig te installeren en te onderhouden zijn. Deze kits zijn uitgerust met de juiste apparatuur om koudwatersoorten te ontvangen. Het LED-licht met rood spectrum zorgt voor een goede assimilatie van het licht en bevordert zo de plantengroei en reageert zo op de kenmerken van koudwaterplanten en maakt een weergave van de kleuren mogelijk. De meegeleverde compacte en krachtige EASYAIR-luchtpomp met zijn versterkte structuur en anti-vibratiebasis is een van de stilste pompen op de markt. Hij is voorzien van een beluchtingsset met slang, diffusor en terugslagklep. De GlouGlou-aquaria bevatten ook een binnenfilter volgens het model en een decoratieve plastic plant.

Eigenschappen:

Kleuren: Zwart en Wit

Afmeting: 50 x 25x 33 cm (L x B x H)

Inhoud: 42 Liter (Capaciteit 34 Liter)


Aquatlantis Explorer


EXPLORER

Het nieuwe Explorer-assortiment is ontwikkeld voor verschillende doelgroepen: het omvat aquaria die geschikt zijn voor kinderen, aquaria voor beginners en aquaria voor de meest ervaren. Het is daarom verdeeld in 8 verschillende modellen met 5 fantastische kleuren. De hoes met meer minimalistische lijnen geeft deze nieuwe modellen een meer actuele uitstraling. Kom ze ontdekken!

Eigenschappen:

Kleuren: Zwart, Wit, Roze, Blauw en Groen

Afmeting: 30 x 15 x 21 cm (L x B x H)

Inhoud: 10 Liter (Capaciteit 7 Liter)


STARTER KITS

Kant en klare systemen met optionele onderkast. Mooi begin aquarium die voldoen aan de hoogte kwaliteiten


Aquatlantis LED Bio


LED BIO

De AQUARIUM LED BIO zijn zeer eenvoudige en praktische aquaria, vervaardigd in hoogwaardig floatglas, waardoor optimale omstandigheden voor vissen en planten worden gegarandeerd. Dit assortiment bevat modellen van verschillende groottes en biedt opties voor zowel beginners als gevorderden. Deze aquaria hebben geschikte kasten als optie.

Eigenschappen:

Kleuren: Zwart en Wit

Afmeting:  41.5 x 20.5 x 27.5 cm (L x B x H) (LED Bio 40); 50 x 25 x 35 cm (L x B x H) (LED Bio 50); 60 x 30 x 34 cm (L x B x H) (LED Bio 60); 80 x 30 x 40 cm (L x B x H) (LED Bio 80)

Inhoud: 23 Liter (Capaciteit 17 Liter) (LED Bio 40); 44 Liter (Capaciteit 33 Liter) (LED Bio 50); 54 Liter (Capaciteit 44 Liter) (LED Bio 60); 96 Liter (Capaciteit 80 Liter) (LED Bio 80)Aquatlantis explorer kit


EXPLORER

Ontdek de nieuwste lijn van aquaria bedoeld voor kinderen en beginners binnen deze prachtige hobby.
Eigenschappen:
Kleuren: Zwart en Wit
Afmeting: 60 x 30 x 34 cm (L x B x H) (Paris); 80 x 30 x 37 cm (L x B x H) (Amsterdam)
Inhoud: 58 Liter (Paris); 85 Liter (Amsterdam)DECOR

Prachtige aquaria die een aanwinst zijn binnen uw interieur. Aan de wand of als tafel. Er is altijd wel een plek waar deze parels kunnen staan of hangen. 


aquatlantis aquaplasma


AQUAPLASMA

Er is geen aquarium zoals dit. Een aquarium van hoge kwaliteit dat ook een geweldig designstuk is met een hoge decoratieve waarde. Elke ruimte wordt gewaardeerd met de aanwezigheid van een Aquaplasma. Dit nieuwe assortiment is vernieuwd naar aanleiding van de nieuwe markttendensen.

Eigenschappen:

Kleuren: Zwart en Wit
Afmeting: 70 x 20 x 48 cm (L x B x H) (Aquaplasma 70); 95 x 20 x 48 cm (L x B x H) (Aquaplasma 95); 120 x 20 x 48 cm (L x B x H) (Aquaplasma 120)

Inhoud: 67 Liter (Capaciteit 39 Liter) (Aquaplasma 70); 91 Liter (Capaciteit 55 Liter) (Aquaplasma 95); 115 Liter (Capaciteit 71 Liter) (Aquaplasma 120)


Aquatlantis Aquatable


AQUATABLE

Eigenaar van een opgehelderde naam die zijn echte dubbele functie laat zien, het Aquatable-assortiment wekt de nieuwsgierigheid van elke aquariumliefhebber. De Aquatable-modellen hebben een enorme visuele impact en een gevarieerde visualisatie van het interieur, een sierlijke aanvulling op de inrichting van uw ruimte en geven uw vissen een unieke habitat. Hoge kwaliteit materialen, Met schuif opening voor makkelijk voeren en schoonmaken, LED verlichting, verwarming en filter.
Eigenschappen:
Kleuren: Zwart, Wit, Walnoot, Beton, Asgrijs en Wit Eiken
Afmeting: 100 x 63 x 51.5cm (L x B x H)
Inhoud: 324 Liter (Capaciteit 177 Liter)


EXCELLENCE LINES
Prominente aquaria voor in uw woonkamer, met state of the art mogelijkheden. Diverse looks en inhoud mogelijkheden. Een ware aanwinst voor in de kamer.


Aquatlantis Aquatower


AQUA TOWER

De urban vibes hebben de creatie van dit speciale aquariumassortiment met bijzondere afmetingen geïnspireerd. Hoge aquaria laten bepaalde soorten decors toe, die tegenwoordig steeds meer gewaardeerd worden. Vier aquarium + kasten voorzien van LED verlichting en compleet filtersysteem.

Eigenschappen:
Kleuren: Zwart Hoogglans en Wit hoogglans 
Afmeting: 29.9 x 30.1 x 48.7 cm ( L x B x H) (Tower 43); 39.9 x 40.1 x 60.7 cm ( L x B x H) (Tower 96); 49.9 x 50.1 x 48.7 cm ( L x B x H) (Tower 120); 49.9 x 50.1 x 65.4 cm ( L x B x H) (Tower 163)

Inhoud: 44 Liter (Capaciteit 34 Liter) (Tower 43); 97 Liter (Capaciteit 79 Liter) (Tower 96); 122 Liter (Capaciteit 97 Liter) (Tower 120); 164 Liter (Capaciteit 133 Liter) (Tower 163)


Aquatlantis Aquatower Pro


AQUA TOWER PRO
De urban vibes hebben de creatie van dit speciale aquariumassortiment met bijzondere afmetingen geïnspireerd. Hoge aquaria laten bepaalde soorten decors toe, die tegenwoordig steeds meer gewaardeerd worden. Aquarium + kast voorzien van LED 2.0 verlichting. De Aqua Tower-aquariumset 96 en 163 zijn verkrijgbaar met het hoogtechnologische CLEANSYS PRO-buitenfilter.

Eigenschappen:
Kleuren: Zwart en Wit
Afmeting: 39.9 x 40.1  x 60.7 cm (L x B x H) (Tower Pro 96); 49.9 x 50.1 x 65.4 cm (L x B x H) (Tower Pro 163)
Inhoud: 97 Liter (Capaciteit 79 Liter) (Tower Pro 96); 164 Liter (Capaciteit 133 Liter) (Tower Pro 163)


Aquatlantis Prestige


PRESTIGE
Nieuw aquariumassortiment met drie modellen met aluminium profiel en functionele kenmerken. Deze modellen zijn geschikt voor zowel beginners als de meer ervaren. De Prestige aquaria hebben twee soorten kasten naar keuze, een standaard en een decorversie.

Eigenschappen:
Kleuren: Zwart en Wit

Afmeting: 80.2 x 34.3 x 40.2 cm (L x B x H) (Prestige 80); 101.7 x 39.9 x 45.2 cm (L x B x H) (Prestige 100); 120.4 x 39.9 x 45.2 cm (L x B x H) (Prestige 120)
Inhoud: 111 Liter (Capaciteit 85 Liter) (Prestige 80); 184 Liter (Capaciteit 144 Liter) (Prestige 100); 217 Liter (Capaciteit 170 Liter) (Prestige 120) 


Aquatlantis Splendid


SPLENDID
De nieuwe hoogwaardige Splendid-aquaria bestaan ​​uit vijf verschillende modellen waarmee u werkelijk fascinerende omgevingen kunt creëren. Met een nieuw minimalistisch aluminium profiel zijn deze aquaria compleet uitgerust met led-verlichting, binnenfiltersysteem BIOBOX® of het buitenfilter CLEANSYS PRO. Je hebt ook een set van vijf trendy kleuren beschikbaar om degene te kiezen die het beste bij je ruimte past.

Eigenschappen:
Kleuren: Zwart Hoogglans, Wit Hoogglans, Beton, Wit Eiken en Bruin Wild Eiken
Afmeting: 60.2 x 39.9 x 55.9 cm (L x B x H) (Splendid 60); 80.2 x 39.9 x 55.9 cm (L x B x H) (Splendid 80); 101.7 x 39.9 x 60.9 cm (L x B x H) (Splendid 100); 120.4 x 39.9 x 60.9 xm (L x B x H) (Splendid 120); 149 x 39.9 x 60.9 cm (L x B x H) (Splendid 150)
Inhoud: 134 Liter (Capaciteit 109 Liter) (Splendid 60); 179 Liter (Capaciteit 146 Liter) (Splendid 80); 247 Liter (Capaciteit 202 Liter) (Splendid 100); 293 Liter (Capaciteit 240 Liter) (Splendid 120); 362 Liter (Capaciteit 298 Liter) (Splendid 150)


Aquatlantis Volga


VOLGA
Te veel lege plekken in huis? Hier is de aquariumoplossing die functionaliteit combineert met exclusief design en edele materialen, geschikt voor zowel de meest veeleisende liefhebbers als de meest ontspannen. Minimalistisch en modern design in een hoogwaardig aluminium profiel passend bij een eigentijdse houten kast met zachte lijnen. Kies je favoriete aquarium uit vijf maten en drie verschillende kleuren. Met BIOBOX® systeem inclusief waterpomp, verwarming en effectieve filtermedia, en EASY LED 2.0 verlichtingssysteem.

Eigenschappen:
Kleuren: Zwart, Wit en Mat Antraciet Grijs

Afmeting: 82.5 x 37.7 x 49.9 cm (L x B x H) (Volga 125); 103.5 x 42.7 x 50.9 cm (L x B x H) (Volga 180); 122.5 x 42.7 x 55.4 cm (L x B x H) (Volga 240); 122.5 x 52.7 x 65.9 cm (L x B x H) (Volga 350); 152.5 x 52.7 x 67.4 cm (L x B x H) (Volga 450)
Inhoud: 155 Liter (Capaciteit 125 Liter) (Volga 125); 255 Liter (Capaciteit 180 Liter) (volga 180); 295 Liter (Capaciteit 240 Liter) (Volga 240); 426 Liter (Capaciteit 360 Liter) (Volga 350); 542 Liter (Capaciteit 450 Liter) (Volga  450)


Aquatlantis Sublime


SUBLIME
Prachtig assortiment dat de sublimatietechnologie samenbrengt op een aluminium profiel, waardoor het mogelijk is om verschillende houtsoorten te combineren. Dit nieuwe assortiment, verkrijgbaar in tien maten en zes kleuren, zal voldoen aan uw decorverwachtingen voor uw interieur.

Eigenschappen:
Kleuren: Zwart Hoogglans, Wit Hoogglans, Beton, Wit Eiken, Antraciet Grijs Hoogglans, Bruin Wild Eiken

Afmeting: 100 x 48.8 x 60.9 cm (L x B x H) (Sublime 105); 118.5 x 48.8 x 69.2 cm (L x B x H) (Sublime 125); 118.5 x 58.8 x 74.2 cm (L x B x H) (Sublime 126); 148.5 x 48.8 x 69.2 cm (L x B x H) (Sublime 155); 148.5 x 58.8 x 74.2 cm (L x B x H) (Sublime 156)
Inhoud: 297 LIter (Capaciteit 246 LIter) (Sublime 105); 400 Liter (Capaciteit 333 Liter) (Sublime 125); 517 Liter (Capaciteit 433 Liter) (Sublime 126); 501 Liter (Capaciteit 419 Liter) (Sublime 155); 648 Liter (Capaciteit 545 Liter) (Sublime 156)


LANDSCAPE
Fantastische strakke aquaria die een aanwinst zijn in uw woonkamer. Speciaal design voor aquascaping. Met open bovenkant waardoor ook rotsen boven het aquarium uitkomen. Voor een nog meer speciaal gezicht..


Aquatlantis Aquascape Pro


AQUASCAPE PRO
Aquatlantis introduceert de Aquascape Pro aquaria set. Twee glazen tanks met open bovenkant voor een beter zicht op uw aquascape-sfeer. Voorzien van EASY LED verlichting en CLEANSYS PRO buitenfilter.

Eigenschappen:

Kleuren: Zwart Hoogglans, Wit Hoogglans

Afmeting: 80 x 55 x 50 cm (L x B x H) (AquaPro 80); 100 x 64 x 64 cm (L x B x H) (AquaPro 100)
Inhoud: 242 Liter (Capaciteit 215 Liter) (AquaPro 80); 410 Liter (Capaciteit 368 Liter) (AquaPro 100)


Aquatlantis Aquaview


AQUAVIEW FW
De AquaView aquaria maken deel uit van een populaire trend van modellen zonder deksel, een bijzonder kenmerk dat erg populair is onder aquascapers. Het feit dat er geen dekking is, maakt het mogelijk om prachtige habitats te creëren met een panoramisch uitzicht op het binnenland. Deze modellen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende maten en is ook verkrijgbaar voor zout water.

Eigenschappen:

Kleuren: Zwart Hoogglans en Wit Hoogglans

Afmeting: 50 x 50 x 45 cm (L x B x H) (view 50); 65 x 50 x 50 cm (L x B x H) (View 65); 92 x 50 x 55 cm (L x B x H) (View 92); 120 x 50 x 55 cm (L x B x H) (View 120); 150 x 60 x 55 cm (L x B x H) (View 150)

Inhoud: 113 Liter (Capaciteit 93 Liter) (View 50); 163 Liter (Capaciteit 136 Liter) (View 65); 253 Liter (Capaciteit 212 Liter) (View 92); 330 Liter (Capaciteit 278 Liter) (View 120); 495 Liter (Capaciteit 415 Liter) (View 150)