2000m2 vijvercentrum in Apeldoorn

Wilt u dat uw vijver het pronkstuk is van uw tuin? Kom dan direct langs bij Vijvercentrum Apeldoorn. Wij hebben alles in huis om van uw vijver een geslaagd project te maken. Van Japanse koi tot aan een complete vijveraanleg en onderhoud daarvan, wij zorgen altijd voor een prachtig resultaat. U vindt echt alle vijverartikelen in het 2000m² grote vijvercentrum. 

Ons vijvercentrum

Sinds 1997 zijn wij gevestigd aan de Deventerstraat in Apeldoorn. De eigenaren hebben meer dan 25 jaar ervaring in de vijverbranche. Dus er is genoeg kennis aanwezig binnen het team.

Vijverartikelen

Alle accessoires zijn voor u aanwezig in het 2000m² grote vijvercentrum. Wij hebben een ruim assortiment met pompen, fonteinen, waterplanten en filters. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw vijver. 

Vijvers aanleggen

Wilt u een vijver laten aanleggen dan regelt onze professionele buitendienst dat voor u. Ook het onderhouden van uw vijver nemen wij in goed overleg voor onze rekening. 

Al 21 jaar uw vijverspeciaalzaak

Vijvercentrum Apeldoorn is al meer dan 21 jaar de speciaalzaak op het gebied van vijverartikelen. Hiernaast houden wij ons ook bezig met het aanleggen van vijvers. Als vijverliefhebber vindt u altijd wat u nodig heeft in ons vijvercentrum. Wij combineren goede producten en deskundige voorlichting, waardoor u altijd tevreden de winkel verlaat.